Netflix a lansat Fast Laughs, pentru momentele in care vrei sa te uiti la ceva amuzant

Posted by

Cum pandemia ne-a ținut în case mult timp, și această situație nu dă semne să se termine curând, binging-ul de seriale și zapping-ul printre filmele de pe Netflix pare o metodă bună de a ne petrece timpul acasă și a ne mai relaxa gândurile.

Cu toate acestea, știm aproape cu toții cum este când îți ia jumătate de oră numai să alegi la ce să te uiți pe Netflix. Și te gândești dacă să fie o comedie, o dramă, psihologic, horror etc. Been there done that!

Pentru cei care vor să aleagă ceva amuzant care să le mai binedispună gândurile, Netflix a lansat opțiunea Fast Laughs disponibilă pe device-urile mobile. Acest feature oferă un întreg feed cu clipuri de comedie incluzând filme (Murder Mystery), seriale (Big Mouth), sitcom-uri (The Crew) și clipuri de stand-up comedy precum cele ale lui Kevin Hart.

Cum poți accesa noul feature? Apeși pe meniul de navigare, din partea de jos a paginii, și dai click pe tab-ul Fast Laughs. Clipurile vor începe să meargă, iar după ce se termină unul, începe următorul.

Dacă în tip ce cauți filmul sau serialul mult visat, găsești și un clip amuzant pe care ai vrea să îl vezi/revezi mai târziu, îl poți adăuga și pe acesta în lista de Fast Laughs. Poți, de asemenea, să distribui clipurile individuale pe WhatsApp, Instragam, Snapchat și Twitter, astfel încât să le arăți și prietenilor tăi ceva funny.

Fast Laughs este disponibil acum doar pentru utilizatorii de iPhone, în țările selectate, și se vor începe testările pentru a face opțiunea disponibilă și pe Android.

Photo by Teslariu Mihai on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: