12 luni de Netflix gratuit

Posted by

Oh, well. Intrăm în acea perioadă a anului. 🙂

Și am dat prin mail peste informația asta, de la Vodafone și UPC.

Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucură de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV. Oferta se adresează și clienţilor comuni existenţi Vodafone și UPC care achiziţionează servicii noi și este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Nu mai am Netflix (deși mă tentează acum, am auzit de câteva documentare noi, exclusive etc), însă experiența mea cu netul de la UPC a fost întotdeauna una foarte bună – StormTV, Astral, UPC și acum Vodafone, de nici nu mai țin minte când. Asta ca recomandare. Singura nemulțumire este că viteza maximă pentru B2C e de 500Mbps. Și poate ar merge puțin urcat și uploadul. 🙂

Oferta e aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: