Numarul patru (2011)

Numarul patru (2011). Sa o luam punctual:


1. Mancare

I-am hranit pe Chinezu si Auras cu prajituri in forma de 4. Am mancat si eu. 4, evident. Am intrat la IMAX dupa 4 minute de la inceperea filmului deoarece m-am inarmat cu nachos. Farfuria de unica folosinta avea 4 compartimente. Am urcat 4 randuri + inca alte cateva pana am gasit locuri libere si un nene care a sfarsit prin a-mi termina nachos-ul. Toate cele 4 compartimente, cred.

2. Filmul (partea I) – Bale

Filmul merita daca va plac blondele. Din nefericire nu au fost 4, ci doar 2. Bune cat 4, insa tot blonde erau. Daca esti lesinat sau percutezi ca la 25 de ani e chiar misto filmul. Foarte tare. Mai bun decat trailerul, dupa cum a punctat ca un critic desavarsit Auras! Ceea ce este extraordinar! Ca a punctat, zic. 🙂

3. Filmul (partea a II-a) – Suspine

Si mai merita vazut daca va plac barbatii. O domnisoara de pe randul meu suspina in rafale de cate 4, de fiecare data cand ii vedea sfarcurile lui Alex Pettyfer. Si a suspinat cat 4 suspine la un loc cand a pupat-o. Yay!

4. Piticu

Piticu a ras agale, doar de vreo 2 ori. Si era serios. M-am gadit ca asta e sfarsitul blogosferei, insa am ajuns acasa si l-am gasit deja cu 3 articole scrise. E ok.

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Mai multe despre mine in pagina "Despre mine"! Multumesc!

16 comments on “Numarul patru (2011)”

  1. Pingback: ruxandraPRedescu
  2. Scuze, nu mi-am dat seama ca suspinele mele razbat pana in randul patru, banca de la geam, unde statea un (fost) domn durduliu care urla in soapta (frate, ce oximoron): „Pup-o, baaaaa!”

  3. Am fost si eu aseara la Numarul 4, distributia nu e de exceptie, dar joaca bine actorii. Noua generatie de la Hollywood arata promitator. Efectele speciale chiar mi-au placut, de multa vreme nu am mai vazut un film cu atatea.

  4. In ziua aia totul a fost cu 4 sa inteleg:)). Aseara am ajuns si eu la film, nu am ce sa mai adaug pe langa restul, filmul e bun, merita vazut. Efectele chiar merita la imax. Am vazut trailerul la un cinematograf normal si nu se compara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *