Numarul patru (2011). Sa o luam punctual:


1. Mancare

I-am hranit pe Chinezu si Auras cu prajituri in forma de 4. Am mancat si eu. 4, evident. Am intrat la IMAX dupa 4 minute de la inceperea filmului deoarece m-am inarmat cu nachos. Farfuria de unica folosinta avea 4 compartimente. Am urcat 4 randuri + inca alte cateva pana am gasit locuri libere si un nene care a sfarsit prin a-mi termina nachos-ul. Toate cele 4 compartimente, cred.

2. Filmul (partea I) – Bale

Filmul merita daca va plac blondele. Din nefericire nu au fost 4, ci doar 2. Bune cat 4, insa tot blonde erau. Daca esti lesinat sau percutezi ca la 25 de ani e chiar misto filmul. Foarte tare. Mai bun decat trailerul, dupa cum a punctat ca un critic desavarsit Auras! Ceea ce este extraordinar! Ca a punctat, zic. 🙂

3. Filmul (partea a II-a) – Suspine

Si mai merita vazut daca va plac barbatii. O domnisoara de pe randul meu suspina in rafale de cate 4, de fiecare data cand ii vedea sfarcurile lui Alex Pettyfer. Si a suspinat cat 4 suspine la un loc cand a pupat-o. Yay!

4. Piticu

Piticu a ras agale, doar de vreo 2 ori. Si era serios. M-am gadit ca asta e sfarsitul blogosferei, insa am ajuns acasa si l-am gasit deja cu 3 articole scrise. E ok.


Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001.

He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs.

In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro).

More «here».

All author posts