• Share on Google+

Luni m-am dus la protestul organizat la Cotroceni.

Am ajuns după 21:30, iar la fața locului am mai găsit, în afară de jandarmi și pe cei de la Digi24, un grup de tineri care povesteau despre legea foarte clară care nu ar fi scăpat pe nimeni, ci ar fi scos din închisoare doar găinarii.

Nu era de stat, am dat drumul la un live pe Facebook și am plecat spre Victoriei, pe drum având o conversație cu o doamnă care, la fel, întârziase, însă aflase de la RomaniaTV că de la Victoriei plecaseră aproape toți, în timp ce aici, la Cotroceni, încă erau protestatari.

La Cotroceni o să mă întorc în altă seară, iar ce am găsit la Victoriei vedeți în vlog. Vă mai spun doar că nu ai cum să nu-i iubești pe puștanii de la finalul clipului. Nu ai cum.

PS. Sunt două motive pentru care am fost la Cotroceni, primul fiind acela că îmi doresc să las în urmă o fărâmă de istorie a acestor zile, neatinsă de interese politice sau financiare, exact așa cum a surprins-o obiectivul camerei video.

Al doilea motiv este prezența naucitoare a absurdului în viețile noastre. Despre asta însă voi scrie mâine. E 02:37. Pace.

0 likes