🙌 Reducere de $40 (10%) la reMarkable 2!

Posted by

Scriam zilele trecute de reMarkable 2, o tabletă de care nu mă dezlipesc de ceva vreme deja și pe care o folosesc ca agendă, ori gadget pe care îmi notez diferite lucuri, campanii, prezentări pentru clienți, ori imagini cover pentru articole de pe acest blog.

Zilele trecute am primit un email de la cei de la reMarkable cu un cod de reducere de $40 (10%) pentru toți cei care doresc să-și facă un astfel de cadou. În cazul în care vi se pare interesantă și vă place scrisul de mână fără să fiți deranjați de alerte sau notificări, intrați pe acest link.

Dacă nu veți fi mulțumiți de tabletă, dau eu o cafea. Mă îndoiesc însă teribil că nu veți aprecia diferitele tipuri de penițe virtuale, ori faptul că se simte exact ca și când ați scrie pe hartie, motiv pentru care tot dau o cafea. Două reMarkable pe masă merită acest lucru. 🙌

Succes!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: