Orange Money introduce transferuri valutare

Posted by

Începând de ieri, utilizatorii serviciului financiar Orange Money au posibilitatea de a face transferuri in valută către orice persoană fizică sau juridică, în România ori în străinătate, direct din contul în lei. Compania comunică 0 comision de transfer, curs de schimb avantajos și suport local 24/7.

Am făcut o simulare în seara asta la ceea ce ar însemna să fac un transfer de 500 de euro, iar cursul afișat a fost de 4.8036 lei, în timp ce la BNR cursul de azi a fost 4.78, cursul anunțat pentru mâine fiind de 4.7789 (-0.0011). Am verificat și cursul Visa: 4.7644 lei. Revolut e la 4.7786.

Serviciul este disponibil pentru 18 valute. Mai multe detalii aici.

Treaba asta-i bună pentru a plăti o chirie în euro, de exemplu, fără a avea și alte bătăi de cap, precum mersul la o banca – mai funcționează casele de schimb valutar? -, schimbat lei în euro, întâlnit cu proprietarul, ajuns înapoi acasă după 2 ore prin București.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

  1. Ei au probleme si la plata cu cardul pentru reincarcare .. nu stiu cum se vor descurca cu treburi mai grele. In ianuarie am platit de 10 ori pentru o reincarcare (mi-au fost returnati banii dupa ce am reclamat asta). Trebuie sa investeasca in tehnica dupa sa diversifice serviciile parerea mea.

Lasă un comentariu: