Ce filme nominalizate anul acesta la premiile Oscar imi recomandati?

Weekendul asta am vazut Gone Girl. Mult prea lung pentru un film a carei a doua jumatate a fost mult prea proasta si demontabila pana si de un copil de scoala primara. L-am zarit nominalizat pentru cea mai buna actrita in rol principal. Du-amne fereste.

Am inteles ca Interstellar merita si ca plang pana si caii de la dric. O sa-l vad. Ce ati mai vazut si merita?

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

23 comments on “Ce filme nominalizate anul acesta la premiile Oscar imi recomandati?”

 1. Ah, „în eventualitatea puțin probabilă” în care nu le-ai văzut încă: „The Theory of Everything” și „The Grand Budapest Hotel”. Mi-au plăcut mult de tot amândouă. 🙂

  1. Din trailere, American Sniper mi se pare interesant. sper sa nu ma dezamageasca si sa fie mega previzibil. Si Birdman cred ca are o poveste misto. Leviathan… nu stiu ce sa zic. Tks!

 2. Pride – 2014
  The chase – 1966
  Qu’est-ce qu’on a fait au bon Dieu? – 2014
  The Odessa file – 1974

  Ca prea sunteti comerciali cu Oscarurile voastre 🙂

 3. De anul asta, Grand Budapest Hotel – o poveste in… poveste :), si… Still Alice – facut, in primul rand, sa puna pe ganduri.

  Saptamana reusita!

  P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *