Prima padure inteligenta din Romania se afla in judetul Covasna

Posted by

Vodafone a anunțat astăzi prima pădure inteligentă din Romania, conectata la reteaua Supernet. Situată în judetul Covasna, aceasta a fost dotata cu un sistem de monitorizare si semnalizare in timp real a sunetelor specifice exploatarilor forestiere.

E un prim pas inteligent în a eficientiza combaterea defrisarilor ilegale, cunoscut fiind faptul că pădurarii sunt mult prea puțini pentru a face față măcelului, iar acest lucru va face posibilă identificarea rapidă a ilegalităților.

Proiectul este parte a misiunii Vodafone de a proteja mediul si un apel la solidaritate pentru apararea padurilor din Romania impotriva defrisarilor ilegale, in linie cu noua pozitionare a brandului anuntata astazi la nivel global, „Impreuna putem”.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: