Tu cat de confuz te simti financiar? :)

Publicat de

Oamenii de la PayU au realizat un studiu de piață ce vizează legătura dintre serviciile financiare și prosperitate, în mai multe țări emergente printre care și România, studiu al cărui rezultat a arătat că prosperitatea este mai degrabă asociată cu siguranța financiară și cu liniștea emoțională decât cu valoarea veniturilor, ori cu bogăția.

Studiul, 🔗 Financial prosperity barometer, a avut un eșantion de 10.000 de consumatori din 18 țări: Africa de Sud, Argentina, Brazilia, Cehia, Chile, Columbia, Grecia, India, Indonezia, Israel, Kenya, Nigeria, Polonia, România, Slovacia, Turcia, Ungaria și Vietnam. Iată, mai jos, un infografic cu date pentru România, țară în care doar 16% din populație se simte confuză în ceea ce privește aspectele financiare.

Acum se explică și bancul cu „Ce face românul când nu mai are un leu în buzunar?”. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: