Criza de PR de la Philip Morris Romania

Posted by

Legenda nu va mai ține minte că zilele acestea sunt voci care tună o criză de PR la PM, dar hai să o luăm realist, că multă lume se rupe-n teorie, a devenit mai slobodă-n cuvinte și mai importantă decât A3 și-mi strică zenul.

PM nu a pierdut nimic. Industria tutunului e nocivă oricum ai privi situația si pe oriunde ai baga si scoate fum / abur / orice, nu cred că există cineva care ar putea susține contrariul (trebuie să fii tolomac tare), iar fumătorii nu se vor lăsa din cauza lui DB. Să fim serioși.

DB nu a pierdut mai nimic, aș tinde să cred că a câștigat ceva capital, mai ales că inflamațiile pe FB vor trece în câteva zile, omul și-a asumat și e mai cursiv decât 80% dintre cei care-l ironizează, și a reușit să facă și bartai chestia din treaba asta într-o industrie care are foarte puține portițe de comunicare.

In the end, cu toate fundurile date de pământ și fumul scos pe nas, în afară de colaboratorii direcți ai lui Bucurenci nobody really gives a fuck. Criză, auzi.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: