10 jocuri usor de platinat | #Playstation

Posted by

După ce am învățat care este treaba cu platinatul și am început să joc astfel încât să bifez cât mai multe trofee, am devenit interesată și de completarea 100% a jocurilor. Pe scurt, trofeele unui joc sunt taskuri suplimentare mult mai grele decât cele din campanii, ori secțiunile multiplayer.

Și, pentru că nu aveam nicio platină, am zis să încerc câteva jocuri care îți pot aduce ușor o platină în portofoliu. Am făcut un mic research, m-am uitat la trailere sau gameplays, după caz, ca să văd despre ce este vorba, după care am început să cumpăr și să joc câteva jocuri.

Iată o listă cu 10 jocuri mici și ușor de platinat. Unele dintre ele vor fi destul de agasante, repetitive și fără poveste, însă îți vor asigura ușor o platină în palmares. De asemenea, dacă ești membru pe PSN Profiles, după ce platinezi un joc, vei vedea o urcare rapidă în rank, atât la nivel global cât și pe țară.

Tu ce alte jocuri ușor de platinat ai mai jucat?

Road Bustle (4.70 ron)

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: