«PlayStation 5» va fi lansata pe finalul lui 2020

Posted by

După clipuri video filmate de jurnaliști pe la diferite evenimente private, ori patente prin Brazilia cu design-ul viitoarei console, SIE a dezvăluit faptul că viitoarea consolă se va numi PlayStation 5, iar mai multe detalii sunt disponibile într-un articol exclusiv pe WIRED, aici, ca o continuare la primele declarații oficiale despre viitoarea consolă PlayStation.

Since we originally unveiled our next-generation console in April, we know that there’s been a lot of excitement and interest in hearing more about what the future of games will bring. Today I’m proud to share that our next-generation console will be called PlayStation 5, and we’ll be launching in time for holiday 2020.

Jim Ryan
President of SIEE and President of Global Sales & Marketing, SIE

Partea mișto în toată istoria asta este că jocurile cumpărate deja pentru PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe PlayStation 5, o nebunie care se anunța de 8 ori mai rapidă decât PlayStation 4 Pro.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: