Relansari: PlayStation.com se pregateste pentru noua generatie de console

Posted by

De câteva zile PlayStation.com și-a schimbat hainele, pentru prima oară în nu-mi aduc aminte cât timp. 🙂 Site-ul arată mult mai curat, design minimalist, mobile first, secțiuni clare și mi se pare că se încarcă chiar mai repede decât versiunea anterioară. Parcă este un covor roșu pentru viitoarea generație de console care se va lansa pe 19 noiembrie.

Treaba asta vine la câteva săptămâni după ce, pe la începutul lunii, PlayStation a anunțat și implementat un nou sistem de punctare a trofeelor. Înțeleg că vor fi schimbări destul de majore și la aplicația pentru mobile, cert este că PS Messages, aplicația pentru mobile de mesagerie, se închide, iar funcționalitățile vor fi transferate în aplicația PlayStation.

La sfârșitul lunii octombrie 2020 vom integra PS Messages în noua aplicație PlayStation®App. Deși PS Messages dispare, funcțiile de mesagerie, completate cu altele noi, vor fi disponibile în PlayStation®App. Important: din cauza acestei integrări, nu vei mai primi notificări push de la PS Messages despre mesajele pe care ți le trimit alții de pe console PS4™.

Am zărit în meniu și PS Now, serviciul nefiind încă disponibil în România. Ar fi o surpriză plăcută. Am căutat pe internet și am găsit zvonuri că serviciul ar urma să fie extins și în Romania, India, Australia, Turcia, și Noua Zeelandă. N-am verificat, însă cel mai probabil va urma o perioadă plină pentru PlayStation, cu lansări și oferte de conținut. Can’t wait.

Singura probemă pe care o am cu noul site este faptul că nu mai găsesc Wishlist-ul. Îl foloseam bine merci pentru jocurile pe care intenționam să le cumpăr pe viitor și mai aruncam din când în când o privire pe acolo pentru a vedea dacă a intrat vreunul la reduceri, apropo de cum am luat Active Neurons. Acum nu numai că nu mai există nicio modalitate de a urmări anumite jocuri, însă am pierdut și lista cu ale mele. :))

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: