🎮 Playstation în limba română

Posted by

Cel mai recent update de sistem de operare al consolelor PlayStation a venit și cu limba română, dând, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a folosi și diacriticele în mesaje (aplicația pentru mobile le-a avut dintotdeauna, cred). Ce nu va funcționa în limba română va fi operarea vocală. 🙂

PS4 de acum vorbește românește
Odată cu instlarea noii actualizări, meniurile sistemului PS4 pot fi redate în limba română. Poți de asemenea să primești și să trimiți mesaje în limba română (folosind diacritice) prin intermediul tastaturii virtuale de pe ecran ori prin utilizarea unei tastaturi USB. Pentru a alege limba română, accesează [Settings] > [Language] și alege Română!

De aici.

În altă ordine de idei, arată mai bine decât atunci când treci Windows-ul în limba română. Sau Facebook. Ai încercat vreodată? E delicios. Uite și la Sony. Începere. Sau program de completare. 🙂

PS. Poza de la final e bonus. În realitate e demență totală. Revin cu LIVE și vlog pe subiect.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: