Să vezi acum scandal pe PlayStation… :-)

Posted by

Prin iunie, Sony testa party-urile cu o capacitate dublă de jucători acolo unde răsar biții, în US ale Americii. Pentru profani :-), un Party este o aplicație proprietară PlayStation care poate lucra în background și oferă serviciul de voice chat între jucători.

Astăzi, Sony a anunțat lansarea update-ului la nivel internațional:

– Increased maximum Party participants from 8 to 16
– Improved audio quality for voice chat
– Improved network connectivity

… iar pentru US, în plus, Accessibility support with Chat Transcription.

Trecând peste detaliile tehnice, ce ne interesează este numărul de participanți într-un party, 8 devenind puțin neîncăpător dacă te gândești la jocuri precum FIFA (sunt fani care se întâlnesc online și joacă 11 vs 11), ori shootere precum Battlefield, CoD etc. Plus că dăm deja peste pvp-uri de 5 vs 5.

De partea cealaltă a medaliei… să vezi scandal acum prin party-uri. Nici nu-mi pot imagina Firestorm (Battlefield V’s battle royale) în Solo, cu 16 inși în același Party încercând să se conecteze în același timp, la același server / joc.

Noi am reușit să ne conectăm simultan în 6 inși, îmbrăcați aproape la fel și sărind cu parașuta în aceeași regiune pentru a ne recunoaște pe hartă. Și nu vrei să știi ce a ieșit acolo, mai ales când am realizat că nu eram singurii care au reușit asta și întâlneam squaduri de 2-3 inși.

16 ar fi… m ă c e l. 🙂

PS. Vezi cum poți câștiga o licență FIFA 20 Ultimate Edition.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: