PlayStation ofera 10 jocuri indie gratuite prin programul #PlayAtHome

Posted by

Începând cu 25 martie, PlayStation anunță jocurile indie și VR gratuite prin programul #PlayAtHome, program prin care PlayStation va oferi jocuri cadou, timp de patru luni, din martie, până în iunie. Luna aceasta avem 5 jocuri pentru PS4/ PS5 și încă 5 disponibile pentru VR.

#PlayAtHome a fost anunțat în februarie, tot atunci când PlayStation a anunțat și Ratchet & Clank PS4 ca fiind primul joc gratuit, disponibil în perioada 1-31 martie, dar și Funimation, serviciu cu programe de tip anime, care este disponibil doar în anumite țări.

Iată cele 10 jocuri gratuite, disponibile începând cu 25 martie:

Abzû (Preț: 95 RON)

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: