PlayStation Plus Double Discounts

Posted by

Până pe 22 noiembrie, Sony Interactive Entertainment desfăsoară o nouă campanie de marketing PS Plus Double Discounts, cu reduceri de până la 70% pentru membri PlayStation Plus la foarte multe jocuri, unele foarte cunoscute precum Red Dead Redemption 2, Far Cry, Assassin’s Creed Origins și multe altele.

Aveți lista mai jos lista completă cu toate jocurile aflate la reducere, în care am marcat titlurile care le-am jucat, mi se par interesante și le recomand. Altfel, lasă un comentariu dacă vezi și alte jocuri pe care le-ai jucat și le recomanzi la rândul tău. Sharing is caring. 🙂

În alte știri, Deal of the Week (până pe 6 noiembrie) este nimeni altul decât Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, joc lansat de Ubisoft în urmă cu 4 săptămâni, un joc care nu a performat conform așteptărilor. Vezi și Ubisoft promite sa repare Breakpoint.

Link-urile din store sunt următoarele:
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – Gold Edition
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – Ultimate Edition

Iată și lista titlurilor din PS Plus Double Discounts:

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: