Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | octombrie 2019

Posted by

Sony Interactive Entertainment a dat astăzi publicității cele două jocuri gratuite pentru membri PlayStation Plus în luna octombrie 2019. Pentru cei care nu știu, PlayStation Plus este un abonament pentru posesorii de PlayStation care le oferă acces la modulele multiplayer ale jocurilor, precum și oferte exclusive, reduceri, ori jocuri gratuite.

Primul dintre cele două jocuri anunțate astăzi este The Last of Us Remastered, în care jucătorii pot explora o lume spectaculoasă, în care Joel și Ellie trebuie să supraviețuiască unei călătorii ostile prin ruinele Statelor Unite ale Americii.

🔗 PlayStation Store

Al doilea joc este MLB The Show 19, un joc pe care Sony Interactive Entertainment l-a lansat în primăvara anului acesta, pe 27 martie, fiind cel mai recent episod al simulatorului de baseball autentic creat de Sony San Diego Studio. Ambele jocuri vor putea fi descarcate gratis începând cu 1 octombrie.

🔗 PlayStation Store

Bonus. Tot astăzi, SIE a anunțat și lansarea The Last Of Us Part II (trailer), joc care va fi lansat pe 21 februarie 2020.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: