Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | noiembrie 2019

Posted by

Ieri, PlayStation a dat publicității titlurile gratuite pentru membri PlayStation Plus, un abonament care le oferă acestora acces la modulele multiplayer ale jocurilor, precum și la oferte exclusive, reduceri, ori jocuri gratuite în fiecare lună (titluri bune, de altfel).

Jocurile anunțate pentru luna noiembrie sunt Nioh (SIE Europa) și Outlast 2 (Red Barrels), două jocuri lansate în 2017, care, în mod normal, costă, împreună, 310 lei. Primul te duce într-o Japonie feudală fantastică, în timp ce în Outlast 2 te vei lupta să supraviețuiești (psychological horror). 🙂

🔗 Nioh – Complete Edition
🔗 Outlast 2

Jocurile se vor putea adăuga în Library / descărca cu titlu gratuit începând de pe 5 noiembrie, ceea ce înseamnă că, până pe 4, inclusiv, membri PlayStation Plus mai au timp pentru a descărca cele două jocuri oferite gratuit în octombrie: The Last of Us Remastered și MLB The Show 19, două jocuri SIE.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: