Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | decembrie 2019

Posted by

Din 3 decembrie și până pe 6 ianuarie 2020, cele două jocuri care pot fi descărcate din PlayStation Store cu titlu gratuit de către membri PlayStation Plus sunt Titanfall 2 (ps store – 89.90 ron), joc inclus de altfel și în abonamentul EA Access, și Monster Energy Supercross – The Official Videogame (ps store – 229.90 ron).

Monster Energy pare a fi foarte activ în perioada asta, brandul fiind prezent și în Death Stranding (ps store), ultima nebunie creată de Hideo Kojima (Wikipedia | Instagram – 1m+ followers) și publicată de Sony Interactive Entertainment Europe pe 9 noiembrie, ca resursă consumabilă pentru un boost de stamina de 10%.

Pentru cei care nu știu, PlayStation Plus este un abonament care le oferă jucătorulor de PlayStation acces la modulele multiplayer ale jocurilor, precum și la oferte exclusive, reduceri, ori jocuri gratuite în fiecare lună, precum cele două de mai sus. (ps store – 269 ron / an)

Notă: până pe 2 decembrie există oferta de Black Friday pentru abonamentul PS Plus – 201.75 ron / 25% discount.

Până pe 3 decembrie însă, mai este destul timp pentru a descărca (ori adăuga în Library) cele două jocuri gratuite din luna în curs, Nioh (SIE Europa) și Outlast 2 (Red Barrels) – jocuri lansate în 2017, care, în mod normal, costă, împreună, 310 lei.

Vezi Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | noiembrie 2019.

Iată și trailerele celor două jocuri gratuite de luna viitoare.

Titanfall 2 (2016)

Monster Energy Supercross – The Official Videogame (2018)

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: