Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus (august 2019)

Posted by

Sony a publicat jocurile care se vor acorda cu titlu gratuit în luna august membrilor PlayStation Plus. Acestea sunt WipEout Omega Collection și Sniper Elite 4, jocuri care în mod normal ar fi costat aproximativ 100 euro. Ele vor fi disponibile începând cu 6 august.

Între timp, până pe 5 august inclusiv, mai sunt câteva zile în care se pot descărca jocuirile de luna trecută. Este vorba despre Detroit:Become Human Deluxe Edition și Horizon Chase Turbo, jocuri pe care le poți descărca de aici.

Ele pot fi doar adăugate în Library și se pot descorca și/sau juca atât timp cât contul respectiv este membru PlayStation Plus.

Îți recomand Detroit:Become Human, fiind unul dintre cele mai interesante jocuri pe care le-am jucat, cu o poveste care este influențată de fiecare decizie pe care o iei în joc.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: