• Share on Google+

Internet, săptămâna trecută am cumpărat întreg pachetul PlayStation VR.

Ca să știi.

A trebuit să o fac și pe asta, mă tot învârteam pe lângă el de câteva luni bune. Mi-a ajuns în aceeași zi cu tastatura și mouseul pentru shootere, însă am preferat să las ce-i mai bun pentru la final, deși, jucat cu tastatură și mouse, Wildlands PvP (mulțumim frumos, Ubisoft) este… parfum!

Un alt motiv a fost și aglomerarea situației în zona VR din Playstation Store (ai aici pagina cu jocuri VR pentru România). Unul dintre cele mai cunoscute jocuri disponibil în VR este Gran Turismo™ Sport, lansat chiar la finalul săptămânii trecute. Pentru cei interesați, costă 240 lei.

Am mai zărit Rezident Evil la reducere, este 200 lei, iar patch-uri VR gratuite mai găsești și pentru Call of Duty, aici, iar jocul, eu, cel puțin, îl am gratuit ca membru PlayStation+, ori pentru Star Wars™ Battlefront™ Rogue One™, aici, însă va trebui să cumperi și STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition. Este 524 lei.

Cred că StarWars merită. 😀

Dar să ne revenim, Internet, că nu e momentul. 🙂 Te las cu un unboxing, pentru a vedea ce conține fiecare cutie în parte, unboxing la care (mi-)a participat și pisica din dotare. Clasic.

Photo by Sabri Tuzcu on Unsplash

0 likes
  • 🏎 Gran Turismo SPORT VR (2017) – Costin
    Reply
    Author
    🏎 Gran Turismo SPORT VR (2017) – Costin

    […] Ca să ne fie clar încă de la bun început, Gran Turismo SPORT este cel mai mișto joc pe care l-am jucat vreodată indiferent de platformă. Lansarea lui, care a avut loc în urmă cu aproape 3 săptămâni, a fost, de fapt, triggerul care m-a determinat să fac încă un upgrade al tehnologiilor din casă, și anume Realitatea Virtuală. […]