Viitorul controller pentru PlayStation 5

Posted by

Săptămâna aceasta, cu un pic mai bine de jumătate de an înainte de a lansa PlayStation 5, Sony Interactive Entertainment anunța viitorul controller care va însoți uzina ce va fi lansată în Q4. Vizual pare destul de solid (vezi două imagini mai jos) și sper să aibă și un grip bun (Dualshock 4 nu e neapărat strălucit la acest aspect). Mi se pare că aduce foarte mult cu controllerul de la Xbox One. 🙂

Ca notă sezonieră, nu am văzut nicio comunicare din partea Sony Interactive Entertainment despre eventualele blocaje în producție din cauza pandemiei covid-19, deși presa s-a aventurat cum este învățată și îndirecția asta. Până la o probă contrarie, viața merge înainte și la PlayStation, iar anunțarea viitorului controller pentru PlayStation 5 întărește cumva această continuitate.

Altfel, apropo de ce mă interesează pe mine, înțeleg că dispare butonul de Share, fiind înlocuit cu Create, care va deschide new ways for players to create epic gameplay content to share with the world, or just to enjoy for themselves. (de aici) Sunt foarte curios ce implică toată istoria asta în sistemul de operare de pe PlayStation 5 și mă refer aici la aplicația de editare video.

De asemenea, sper să fi rezolvat problemele cu Facebook, iar PS5 să vină și cu o integrare în zona asta, însă să îmbunătățească major și secțiunea de live din OS, secțiune destul de sărăcăcioasă, fără prea multe opțiuni și nu neapărat în ton cu tehnologia din 2020.

Iată și două imagini cu viitorul controller de pe PlayStation 5.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: