Evenimente: Podfest Romania | 20 mai 2021

Posted by

Pe 20 mai 2021, Evensys va organiza Podfest Romania, a doua ediție a unui eveniment care adresează tendintele actuale, informatii noi și studii de caz relevante din zona podcasturilor, cu invitați din zona creatorii de podcasturi și specialiști în marketing.

Podfest Romania promite să aducă în prim plan subiecte actuale și de larg interes din lumea podcasting-ului, precum producția și crearea de podcasturi, zona de marketing și monetizarea acestora, precum și modalități de promovare și distribuție a podcasturilor.

Conferința este dedicată pasionaților de podcasting, creatorilor și brand-urilor care vor să învețe cum să folosească mai bine acest nou canal de comunicare. La conferință sunt asteptați să asiste podcasteri și producători, agenții și consultanți de comunicare și marketing, și oameni de brand.

Evenimentul se va desfășura online, te poți înscrie gratuit aici, iar lista speakerilor o găsești mai jos. Ne “vedem” acolo. În contextul dezvoltării accelerate a zonei audio, trend dat de podcasturi și, mai nou, Clubhouse, Podfest Romania este un eveniment pe care nu am cum să-l ratez.

* photo by Jonathan Farber on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: