Rainbow Six Siege: Dev Diary pentru Y5 si Y6

Posted by

În urmă cu câteva zile, Ubisoft a anunțat update-urile ce vor fi disponibile odată cu Year 5 și Year 6 în Rainbow Six Siege. Îmi place existența unui reputation system, însă și posibilitatea de a alege harta, deși nu este o chestie tocmai nouă pentru Ubisoft.

Ghost War, PVP-ul de la Ghost Recon Wildlands (tot Ubisoft), un joc care tind să cred că ar fi avut nevoie de puțin mai multă atenție din partea Ubisoft, o avea de aproape 2 ani, dacă nu mă lasă memoria. Câteodată te întrebi dacă echipele se cunosc între ele.

La R6S va trebui să așteptăm încă un an.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: