Mouse de gaming (PlayStation)

Posted by

În weekend am decis să-mi schimb mouseul pentru PlayStation. Pentru cei care au ajuns mai târziu pe aici, joc shootere pe PlayStation folosind un device Xim Apex ce emulează comenzile de pe controller pe taste, ori butoanele și rotița de la mouse. Întreaga poveste este aici.

Foloseam un Razer Deathadder Elite, destul de bunicel, însă mic pentru mine. Atingeam cu degetul mare butoanele laterale (L1 și R1 pe controller) când împingeam de mouse în partea laterală dreapta. Am căutat ceva mai mare și am găsit Razer Basilisk în același range de preț (ambele sunt USB, cu fir).

Sunt super mulțumit de el, răspunde superb la comenzi, materialele sunt de calitate, degetul mare este de părere că i-am cumpărat scaun de gaming cu vedere la monitor :), iar controlul țintei pe ecran este mult mai bun / fin decât cel pe care-l simțeam la Deathadder Elite.

Și nu am avut timp să mă joc și cu funcționalitățile cu care se laudă Razor.

Basilisk pare, așa, un mic avion pe lângă celălalt mouse.

Și au și pe alb. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: