Jumanji, PUBG, Battlefield V si Spiderman, in campania PlayStation 4 Double Discounts

Posted by

PlayStation 4 derulează o nouă campanie Double Discounts care se va derula până pe 18 martie și conține reduceri de până la 35%, însă, pentru membri PS Plus, reducerile urcă până la 70%. Despre abonamentul PlayStation Plus am scris aici.

Lista tuturor jocurilor aflate la promoție este disponibilă mai jos, iar cele cu bold sunt jocurile pe care vi le și recomand. O parte le-am jucat până la platină, o parte doar le-am jucat, pentru experiență.

Mie mi-a atras atenția Jumanji – The video game. Mi-a plăcut filmul din 2017 🙂 (nu am văzut încă și continuarea), însă jocul are și o secțiune de multiplayer, iar de aici înainte nu poate fi decât fun. Îl simt destul de arcade, însă l-aș termima în pielea lui Bravestone. 🙂

Iată și lista completă a jocurilor aflate la reducere până pe 18 martie.

Enjoy!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: