#smartliving: Reevo, the hubless e-bike

Publicat de

Mă amuzam zilele trecute cu un prieten că se pare că am ajuns într-o zonă dubioasă a internetului, iar, aparent, reclamele care mă targetează au printre filtre și… rima. De exemplu, dau peste gadgeturi mișto care rimează cu Mevo (remember Pivo?). Chiar și-așa, nu am cum să nu scriu despre Reevo, un proiect lansat pe Indiegogo iarna asta, care a strâns deja câteva milioane de dolari.

Reevo este o bicicletă care-ți va atrage atenția prima oară datorită faptului că nu are spițe și că e electrică, dar poți și pedala, inclusiv cu un asistent inteligent care te ajută, de exemplu, la urcare. După care te uiti pe specificații și nu te gândești decât la un singur lucru. O vreau. După care dai fuga să vezi cât costă și te liniștești puțin. 🙂

Blocaj electric pe roți la parcare, încărcător USB, frâne și semnalizări electrice, storage, suport de telefon, pornire pe amprentă sunt doar jumătate din lucrurile pe care oamenii de la Reevo le comunică. Dar și costă pe măsură. Am observat că pe Indiegogo mai sunt câteva la $2199, preț redus de la $3349 USD, cu livrare în aprilie 2021.

Mult, puțin?

Mi se pare una dintre cele mai interesante modele de biciclete electrice peste care am dat online, dar nu strică să mai amintim și despre altele. Dacă cunoașteți și alte biciclete electrice interesante folosiți cu încredere zona de comentarii.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: