🎙 Codruta Vulcu, Oltea Zambori, Emil Ionescu și Cornel Ilie la «Relaxare cu sau fara evenimente?»

Posted by

Ieri seară, pe Clubhouse (link eveniment*), Codruta Vulcu, Oltea Zambori, Emil Ionescu și Cornel Ilie au oferit (și) punctul de vedere al celor implicați în organizarea de evenimente culturale, dar și al artiștilor, în ceea ce privește măsurile anunțate de către autorități.Măsurile menționate și discutate de către cei prezenți în cadrul evenimentului de aseară sunt neclare și lipsite de predictibilitate, lucruri care evidențiează neasumarea autorităților în ceea ce privește repornirea economiei în contextul pandemiei care pare să nu se mai termine.

Fără măsuri clare și predictibile, care să ofere sectorului cultural timp și posibilitatea de a demara proiecte în condiții normale pentru vremurile pe care le trăim, consecințele sunt neplăcute: dispariția multor organizatori de evenimente, șomaj, dar și milioane de euro lipsă în taxe.

Calcule matematice simple, pe care iabilet.ro ori asociații ale celor care se ocupă cu organizarea de evenimente le-au furnizat autorităților de luni de zile deja, pot arăta cum sectorul despre care discutăm, horeca și dar și turismul au pierdut și pierd încontinuare milioane de euro.

* link-ul evenimentului de pe Clubhouse conține 1000 de invitații pentru orice posesor de telefon mobil cu iOS (descarcă din AppStore), ori Android (descară din Google Play), care vor să skip the waiting list.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: