reMarkable: Planul Connect & extensia pentru Chrome ce permite trimiterea de articole in format .pdf de pe laptop pe tableta

Posted by

Începând cu 26 octombrie, cei de la reMarkable au adăugat un plan, Connect, pentru câteva funcții interesante, disponibil pentru ambele versiuni reMarkable (1 și 2): integrare cu Dropbox și Google Drive, recunașterea scrisului și screen share – pentru, de exemplu, prezentări sau vizualizări în timp real pe desktop, laptop sau telefoane mobile smart.

Costă, găsiți detaliile pe cel de-al doilea link de mai sus.

Costă, însă doar pentru cei care au cumpărat un reMarkable după 26 octombrie, ceilalți având acces gratuit la Connect. Toată implementarea merge brici. Dropbox nu am însă m-am conectat rapid la Google Drive (se face din contul de pe site), iar pe reMarkable mi-a apărut în meniu o nouă secțiune (vezi imaginea de mai jos).

Dar asta nu e tot.

Am descoperit pe site că există și o extensie de Chrome pe care am instalat-o în secunda doi, extensie cu ajutorul căreia îmi pot trimite articole de pe site-uri ori bloguri direct pe tabletă. Mi se pare un feature mișto, am făcut rapid două teste cu un articol de pe blog (prima fotografie de mai sus) și o pagină – imaginea de mai jos.

Abia aștept să văd care vor fi următoarele updates, băieții ăștia fac un produs grozav pentru cei care vor să înlocuiască agendele clasice, respectiv hârtia, cu o tabletă care să le ofere aproape aceeași senzație, fără să fie deranjați de notificări și alte nebunii pe care tehnologia smart din zilele noastre le oferă.

I am totally in love. 🙂

Dacă vă place ce-ați văzut mai sus și vreți să aflați mai multe detalii despre tabletă, vizitați această pagină: reMarkable 2. Tot acolo veți găsi și un link care vă oferă o reducere de 40 de euro. Nu e mult (10%), dar vă puteți lua cărți de banii ăștia, de exemplu. Sau hosting pe un an de zile pentru un blog. Sau două bilete la Teatrul Național. Vedeți voi.

Spor la scris! 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

3 comments

    1. salut, cipoc! ma intereseaza sa-mi cumpar un astfel de device si tot caut materiale si review-uri despre remarkable. ce problema ai avut si a necesitat suport?

Lasă un comentariu: