La ce retele sociale si aplicatii de mesagerie ai renuntat din cauza (si care au castigat datorita) #Clubhouse?

Publicat de

Mă tot uit perioada asta pe Screen Time, secțiune din setările de la Iphone care însumează diferiți indicatori ce măsoară comportamentul utilizatoruilui și afișează timpul petrecut de acesta cu fiecare aplicație în parte – în fiecare zi, ori raportat la săptămână -, ține istoricul acestor date, însă îți mai spune și alte cifre, precum  numărul de notificări, ori de câte ori a ridicat telefonul de jos, de exemplu.

Eram curios cum și-a făcut loc în viața mea Clubhouse, noua rețea socială bazată pe voce (și nu e în zona de gaming :)), disponibilă doar posesorilor de iPhone și cu acces condiționat de invitații către contacte din agenda telefonului, însă am așteptat să(-mi) treacă și hype-ul, care, din fericire, s-a topit după o săptămână, iar consumul s-a așesat puțin.

Rețeaua socială care a pierdut aproape total admirația telefonului meu mobil este Youtube. Pur și simplu. Cumva, aplicația am mutat-o aproape total pe desktop / laptop și am schimbat-o pe Youtube Music. (cedând, de fapt, și abonamentului lunar anti reclame:)). A (aproape) dispărut și TikTok, rețea pe care nu produc conținut, însă intram să văd ce se mai întâmplă.

La ce rețele sociale ai renuntat pentru Clubhouse?

View Results

Loading ... Loading ...

Pe parcursul acestei prime luni în care am utilizat Clubhouse, Facebook a ajuns ușor ușor la coada rețelelor sociale pe care le utilizez pe telefon. Iar poziția de leader a CH a făcut ca pe locul 2 să urce… Instagram, pentru mesagerie, și, cumva, cred că majoritatea covârșitoare a utilizatorilor de CH folosesc Insta pentru a intra în contact (apropo de Bio).

Ce rețele sociale folosești mai des alături de Clubhouse?

View Results

Loading ... Loading ...

LinkedIn a fost a doua rețea socială care a câștigat din timpul meu de pe urma CH, early adopters fiind cei din zonele în care activez profesional, și a mai crescut Twitter, dar aici vorbim despre o curiozitate personală, nu cred ca va avea viață prea lungă. Altfel, tot datorită / din cauza CH, Whatsapp a căzut in afara top 3, dar a câștigat tere.. ăsta….timp FB Messenger.

Interesant, nu? Ai deschis și tu Screen Time?

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: