Roast-ul lui Marian Godina

Posted by

S-au strâns două grupări de comedianți din București, în total 10 inși și peste 26 de podcasturi, pentru a face mișto de Marian Godină pentru o cauză nobilă, însă cred că mai mult au făcut mișto una de cealaltă. 🙂 Sunt 1h și 40min, timp în care râzi aproape non-stop. N-ai cum altfel.

M-a surprins plăcut Cristi Popesco, încât cred că am și scăpat o lacrimă, două, de atâta râs încă de la început, au fost câteva momente cringe, însă mi-a plăcut mult și intervenția lui Micutzu, ori super-finalul lui Marian Godină care mi ți i-a impachetat pe toți.

Și de buzoian, ofc, chiar dacă nu are un Special după ațâția ani de comedie. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: