Documentare: Romania Neinblanzita

Publicat de

L-am descoperit pe Netflix și văzut de două ori săptămâna trecută. De două ori deoarece prima dată n-am fost neapărat foarte receptiv și am ratat finalul. 🙂 Pe IMDB l-am găsit Untamed Romania (2018), însă pentru mai multe detalii are și site oficial.

Cadrele te vor duce cu gândul la National Geographic, însă este de departe mai bine scris, fără telenovelele Nat Geo, și, cumva, cadența vocii lui Rebengiuc îți va aduce aminte de Teleenciclopedia, una dintre cele mai longevive emisiuni TV din România.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

2 comentarii

  1. Mda, interesant. Nu stiam ca exista documentarul asta, dar din moment ce sunt patriot si imi place sa ma uit foarte mult la documentare, ii voi da play pe Netflix. Multumesc pentru sugestie!

    1. Pentru puțin. E un documentar bun despre animalele din munții și apele noastre: râși, urși, zimbri, pești, insecte și ceva reptile.

Lasă un comentariu: