🎧 Ionut Tecuceanu | The Yellow Door, soundtrack la «Cu usile inchise»

Publicat de

Acest articol este de fapt un anunț legat de piesa din titlu, al cărei video l-am publicat mai jos. După una dintre întâlnirile pe care le-am avut la Beans & Dots, acest Control-de-zi al industriilor de publicitate și marcom din România, Ionuț Tecuceanu mi-a semnalat The Yelow Door, o piesă compoziție proprie, pe care a publicat-o în iarna lui 2019.

Mi-a plăcut maxim – inclusiv potrivirea de nume, a fost chiar pe repeat de câteva ori zilele acestea la mine și, cu acordul lui Ionuț, am decis să o folosesc ca soundtrack pentru «Cu ușile închise», proiect ce își propune să abordeze deschis, cu oameni ca tine și ca mine, subiecte tabu în România, cum ar fi stările de burnout, anxietate, ori depresie.

Pentru cei care au deshis recent monitoarele laptopurilor, ori ecranele telefoanelor mobile smart, pe cefaci.online, detalii despre «Cu ușile închise» sunt disponibile aici.

Audiție plăcută!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: