Cele 3 locatii pe care nu trebuie sa le ratezi daca ajungi in Vama Veche (2014)

sandalandala-1

In ciuda suportului televiziunilor (am vazut stiri pozitive in fiecare zi, incepand cu 30 aprilie: interviuri cu straini, oameni distrandu-se, fara scandaluri etc), anul acesta cred ca au fost cei mai putini turisti din ultimii 4-5 ani. Nu am mai prins asa de liber de prin 2009. Altfel, Vama Veche a ramas la fel.

Cum anul acesta am intalnit foarte multi tineri ajunsi pentru prima oara in Vama, am zis sa fac o lista cu trei locuri pe care nu trebuie sa le rateze nimeni anul acesta in Vama Veche.

Sandalandala

Despre Sandalandala am mai povestit pe refresh.ro. ZorileStore.ro, magazinul online de la malul marii, a ridicat un super camping in 4000 m2, locul ideal pentru a bea 3 cafele, dimineata la ora 14:00 🙂 .

Sandalandala dispune de terasa cu canapele facute din paleti si perne pufoase, scena pentru concerte live, o zona imensa cu iarba (frisbee, badminton etc), o bucatarie in aer liber (!), prize destule, internet wireless si zona de proiectie filme.

Dupa cafea va recomand omleta, insa si frigaruile din piept de pui si legume (se serveste la farfurie), care ti se vor topi efectiv in gura. Dupa care o poti lua linisit de la capat pana a doua zi, nu inainte de a petrece cateva ore cu prietenii pe canapele, ori iarba 🙂 .

Iata si cateva imagini din camping.

sandalandala-2

sandalandala-3

sandalandala-4

sandalandala-5

sandalandala-6

sandalandala-7

sandalandala-8

sandalandala-9

La Stuf

Chiar daca Vama s-a extins in ultimii ani vreo 200-300 de metri catre sud, La Stuf inca reprezinta Kilometrul 0 si are toate ingredientele necesare pentru ca turistii sa reziste lejer pana dimineata. Muzica buna, oamenii veseli si vorbareti, clatitele si nisipul de sub talpi te tin in priza pana la rasarit, marcat traditional cu Bolero de Ravel dat la maxim.

Si pentru ca am amintit de ele, in spate la Stuf gasiti niste super baieti care fac niste super clatite. Vi le recomand pe cea cu branza dulce, stafide si dulceata de afine, insa si pe cea cu ciocolata si fructe (banane, ananans, mar).

La botul calului

Undeva pe la mijlocul strazii principale exista un fast-food numit „La botul calului”. Trebuie neaparat sa incercati sandwich-ul cu omleta. Este perfect la 2-3 dimineata 🙂 .

♫ mood – Rasarit la Vama Veche
♥ foto – costin.ro

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Mai multe despre mine in pagina "Despre mine"! Multumesc!

6 comments on “Cele 3 locatii pe care nu trebuie sa le ratezi daca ajungi in Vama Veche (2014)”

  1. Inseamna ca n-ai vizitat asa cum trebuie Vama Veche. Oops, am uitat, ai fost platit sa scrii despre Sandalandala (sau piscoturi). Cand mergi la Vama nu mergi la Sandalandala, si daca mergi nu o sa faci parte din marea gasca vamaiota, never.

  2. @Alin: nu am avut niciodata intentia sa fac parte din vreo „gasca vamaiota”, insa te asigur ca Vama „mea” nu incrunta sprancenele. Pace si tie 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *