Despre scop si pasiuni

Posted by

Pe vremuri, crearea de conținut online avea ca scop principal să găsești oameni cu aceleași pasiuni ca ale tale. Oameni cu care, ulterior, te întâlneai pe Baricade, La Motoare, la Cafeneaua actorilor, ori pe la alte terase de prin centrul Bucureștiului. Frumoase vremuri, se și simte puțină nostalgie, dar sunt totuși nerăbdător de ceea ce va urma.

Uite și tu ce iureș a ieșit pe LinkedIn cu Biblioteca. Iar dacă aveți nevoie de inspirație pentru o următoare carte cu care să vă umpleți timpul, iată și 10 recomandări pe care le-am cules din comentarii (link-uri afiliate, vezi aici):

  1. Universul holografic – Michael Talbot
  2. Ingineria interioară – Sadhguru
  3. ClubHouse: Kharma –  Sadhguru
  4. Vanatorii de zmeie – Khaled Hosseini
  5. Puterea extraordinara a subconstientului tau – Joseph Murphy
  6. Leii Siciliei – Stefania Auci
  7. Good To Great – Jim Collins
  8. Principles – Ray Dalioz
  9. Homo ludens – Johan Huizinga
  10. Cand infloreste liliacul – Martha Hall Kelly

Me happy. Mă aflu-ntr-o companie bună. 😍

* photo by Thought Catalog on Unsplash 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: