[updated] Old Spice Romania si Selly, barbatul adevarat al generatiei Z

Posted by

Later edit:

Aproape 30h mai târziu, după ce s-a inflamat (relativ) tot internetul, iar românii au declarat că nu vor mai folosi ever produsele companiei (sanchi), a venit, așa cum bănuiam-speram și în articolul inițial, the reveal! Ce-l definește pe bărbat? Barba? Mustața? Calul alb?

Și nu cred că e vreo fâsâială ca la Burger King. Este stilul amuzant Old Spice, trebuie să recunoaștem asta, care, cel mai probabil, încearcă o întinerire a consumatorului, pe niște atribute la care millenials nu pot relaționa. Au alte experiențe, nu sunt sensibili ca gen z.

End of later edit.


Imaginea inițială cover a articolului era cu postarea de ieri:

 

Nu cred că este neapărat cineva care nu a prins această postare din imaginea de mai sus, deși în primele 12 ore de la publicare a înregistrat 2.5k likes, 2k comentarii și aproape 180 de shares. On a serious note, nu cred că există a serious note, unless… Old Spice Romania vine cu vreun reveal de excepție, de la care sper să nu fie vreo fâsâială ca cea de la Burger King UK de 8 martie.

Cred că, cel mai probabil, postarea ar fi avut cu totul alt efect dacă o făcea Andrei Șelaru pe pagina lui (cel mai probabil nu mai era loc, biscuiții Poieni fiind all over the place), așa nu a făcut decât să ofere o ultimă zi de vacanță memorablă (aproape) întregilor industrii de marcom și publicitate digitală din România, dar să nu ne limităm doar la acestea. 🙂

Cum observa Alex, pe internetul românesc unii sunt cu facturile, alții cu glumele, însă ideea e că dacă Andrei a plecat în ianuarie al celui de-al doilea an de pandemie din businessul cu biscuiți, iar 1 mai l-a prins bărbat adevărat purtând un zâmbet plin de candoare și geacă de piele, prin toamnă să nu vă surprindă dacă o să-l auzim fluierând melodios farmacia inimii tale.

PS. Totuși, cred că putem încerca on a serious note.

Și postarea Old Spice Romania.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: