Cum semnezi documente pe telefonul mobil?

Posted by

Cum trăim vremuri în care nu putem ieși din casă după ora 23:00 fără un motiv serios și semnătura noastră, fie și pe un document pdf descărcat de pe un site oficial, o aplicație mobilă care să semneze pentru noi și pe care să o avem la îndemână pe telefon poate fi pansament pe rană. 🙂

Vă semnalez două, pentru iPhone, dar sunt sigur că le puteți căuta și în magazinul de pe telefoanele cu Android, producătorii nu-s la fel de exclusiviști precum cei de la Clubhouse. 🙂 Este vorba despre DocuSign – Uploads and Sign Documents (AppStore) și Adobe Fill & Sign Form Filter (AppStore).

Ambele sunt gratuite, foarte ușor de folosit, documentele pot fi luate direct din Files și, ulterior, după semnare, poate fi salvat sau trimis pe orice altă aplicație o ai instalată și permite trimiterea de fișiere, de la mesagerii instant (Fb, Whatsapp), până la Google Drive.

Dacă mai cunoașteți și altele, feel free în zona de comentarii. Mulțumesc.

* photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: