🎧 Sennheiser Momentum In-Ear I

Posted by

A trecut aprope 1 an de când chinui în fiecare zi o pereche de căști de la Sennheiser și sunt aproape la fel ca în prima zi. Zic aproape căci i-am rupt din greșeală o chestie foooaarte mică la una dintre căști, chestie care ține cablul într-o animită poziție, însă nu mă deranjează.

Este prima pereche de căști in-ear care a rezistat la mine în urechi mai mult de 2-3 zile, iar motivul principal este materialul dopurilor și faptul că vin în 3 mărimi, iar cea mai mică este perfectă pentru mine. Al doilea este faptul că Sennheiser mi-a arătat că mișto nu înseamnă neapărat bași și volum maxim.

Înseamnă și un pic de calitate fără să-ți măcelărești timpanul.

Personal îmi place și forma – se fixează ușor în ureche, precum și combinația de roșu cu negru a cablurilor. Iar de câteva luni le port cu mine peste tot, lucru pe care l-am realizat abia astăzi. 🙂 Atât de aproape de mine sunt.

Ce vreau să zic cu asta.

Cu sau fără Black Friday, dacă ai nevoie de o recomandare în ceea ce privește o pereche de căști in-ear, pe asta o ai de la mine: Sennheiser Momentum In-Ear I. Din punctul meu de vedere bate orice pereche de căști de la oricare producător de smarphone-uri (nu am testat wifi-urile de la Apple).

Nu este o pereche de căști ieftină, însă nici nu trebuie să îți vinzi un plămân pentru a o avea. Poate doar să aștepți un Black Friday.

Costă 330 lei (iPhone / Android), redus de la 449 lei, la AVStore (de unde o am și eu), iar dacă ai nevoie și de o încurajare, tot ce pot să-ți spun e că “sunetul clar”, “ergonomice” și “durabile” sunt trei promisiuni pe care cei de la Sennheiser și le-au respectat cu Momentum.

Restul, look și culori, este doar o chestiune de gust. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

3 comments

    1. E posibil ca la prețul acela să nu fie la fel de durabile și bune ca cele pe care le am. Doar zic. Mulțam de link, poate le iau să vedem cât de diferite sunt.

Lasă un comentariu: