Seriale online: Discutabil (2020)

Posted by

Am descoperit zilele trecute Discutabil, un serial online în care 7 actori de teatru izolați la domiciliu discută, fiecare din propria casă – pe Zoom, sau ceva -, despre criza creată de coronavirus, de la inchiderea teatrelor, până la provizii, divorț, teoria conspirației, munca de acasa, sport, meditație, viitorul omenirii, dispariția dinozaurilor, dating online și alte din seria asta complexă și plină de aspecte. 🙂

Aseară a fost difuzat episodul cu #6 (vezi mai jos), prima serie având 12 episoade, regizate de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa. Actorii sunt interpretați de Carmen Tănase, Marius Manole, Medeea Marinescu, Serban Pavlu, Vlad Zamfirescu, Nadiana Salagean și Kana Hashimoto. Seria are și doi invitați speciali, Maia Morgenstern și Horațiu Mălăele.

Mai am un episod și-s la zi, dar am zis să public articolul ăsta să aveți ce face azi. 😛 Eu nu m-am putut abține datorită umorului fin, iar Cati (Carmen Tănase) este fix sarea din bucate. ❤️

🔗 Vizionează Discutabil: Facebook sau Youtube.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: