Despre platforme noi in social media, in cadrul unui maraton de 5 evenimente pe Clubhouse

Posted by

Later edit: 🎧 Costin Cocioaba, CeFaciOnline – „Clubhouse for Brands 🇷🇴”

Uităm pentru o oră de Facebook, LinkedIn, Instagram și YouTube și vorbim despre noile platforme care își cresc audiențele, cu studii de caz și beneficiile pe care le au brand-urile.

Evenimentul va avea loc în cadrul primei conferințe audio din România, va fi moderat de Sabina Cornovac (Co-founder SocialPedia. – linkedin), iar speakeri vor fi Simina Ignat (Senior PR Executive, Conan PR | linkedin) și Costin Cocioabă (linkedin).

Vorbim de Social Media LIVE, un maraton de 5 evenimente care va avea loc miercuri, 21 aprilie de la 17, la care mai participă câțiva oameni mișto din industrie, cu care am avut nenumărate discuții aproape interminabile din care am avut, de fiecare dată, doar de câștigat. Știți voi, când suni pentru 5 minute, iar 3 ore mai târziu… Salut, Andreea Lupu, Alex Negrea!

👋 Ne auzim. Can’t wait.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: