POS pe telefonele cu sistem de operare Android 8.x+ pentru clientii Vodafone

Publicat de

Vodafone Romania a anunțat pe finalul săptămânii parteneriatul cu Global Payments și o ofertă integrata pentru digitalizarea încăsarilor prin aplicația GP Tom, ce permite comercianților acceptarea plăților cu cardul prin intermediul unui smartphone, în locul unui dispozitiv clasic POS. Cu alte cuvinte, un telefon cu Android 8.x prevăzut cu tehnologie NFC poate deveni un POS mobil.

Solutia GP Tom pare destul de ofertantă pentru firmele care desfășoara activități cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum și celor cu unitați de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate sau cu magazine mici.

Cum arată oferta?

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor companii pachete complete incepand de la 9 euro/luna, care includ servicii de date si voce mobile, solutia de antivirus Vodafone Secure Net Basic gratuita 24 de luni si smartphone compatibil cu solutia GP Tom.

Detalii?

Comerciantii pot accesa pachetele de comunicatii si aplicatia de plata GP Tom direct in magazinele Vodafone, prin consultantii business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numarul 0790.700.800. Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul Vodafone.

* photo by Mika Baumeister on Unsplash

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: