Spotify a lansat filtre care permit sortarea melodiilor preferate in functie de starea de spirit si gen

Posted by

Secțiunea de „Liked Song” îți arată melodiile cărora le-ai dat like, incluzând toate genurile muzicale. Sunt toate mixate, de la cele cărora le-ai dat like când au venit prietenii în vizită și ați pus cele mai ritmate piese, cu cele cărora le-ai dat like când stăteai și priveai ploaia pe geam. Cu toții avem diferite mood-uri, iar atunci dăm shuffle la anumite stiluri muzicale și îl alegem pe cel care ne reprezintă cel mai bine starea din acel moment.

Spotify a anunțat pe finalul lunii trecute că a lansat o nouă metodă de a-ți sorta muzica din colecția de „Liked Song”, în funcție de starea de spirit, cu ajutorul noilor filtre „Genre” și „Mood”. Cu această nouă opțiune, utilizatorii care au cel puțin 30 de track-uri în colecție, vor putea să își filtreze melodiile preferate cu până la 15 categorii personalizate de mood-uri și genuri. Noua opțiune a fost lansată momentan doar pentru utilizatorii Free și Premium din: U.S., Canada, U.K., Irlanda, Australia, Noua Zeelandă și Africa de Sud.

Cum se pot activa (sau dezactiva) noile filtre (pentru când va fi disponibilă și în România):

  • Mergi la „Your Library” și apeși pe „Liked Songs”
  • Apoi, apeși pe unul dintre filtrele din partea de sus a playlist-ului
  • Dacă vrei să muți o melodie în alt filtru, apasă „X”-ul de lângă gen sau mood. Filtrul se va dezactiva și melodia va reveni în colecția generală de „Liked Songs”.

Adăugarea melodiilor preferate în colecția de „Liked Songs” se va realiza în același mod, prin apăsarea pe inimă, dar melodiile vor fi incluse automat și în filtre, în funcție de genul lor. Well, să sperăm că va ajunge și la noi noul feature

* photo by Freguesia de Estrela on Unsplash 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: