StreamCam, o noua solutie Logitech de streaming

Posted by

Eu am folosit în trecut, iar colegii mei o folosesc în prezent, o cameră Logitech C920. Mi s-a părut cea mai bună variantă (rapidă, mobilă) pentru a avea ceva calitate la un live pe Facebook și a nu ține neapărat un telefon blocat pentru asta.

Ieri, Logitech a anunțat StreamCam, o cameră web dezvoltată în special pentru creatorii de conținut și streameri. Rezoluția maximă este de 1080p la 60 de frame-uri pe secundă, apertura poate ajunge în f/2.0 (foarte posibil să fie mega decentă la lumină mai slabă), iar conexiunea o are prin USB-C.

Și arată cam așa:

Am găsit pe Amazon și câteva dintre diferențele camerelor web de la Logitech. Teoretic este cea mai bună dintre toate, camera care filmează 4K neavând, de exemplu, posibilitatea de a filma vertical (ar necesita post producție pentru a tăia un clip pentru Instagram și FB stories).

StreamCam va fi disponibilă în magazinele partenere din România începând cu luna aprilie, însă dacă te grăbești și chiar ți-o dorești, o poți lua de pe Amazon cu $150 + transport. Detalii tehnice plus o tonă de alte informații găsești pe pagina oficială de pe site-ul Logitech.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: