• Share on Google+

Șapte farfurii, un platou, două farfuriuțe, două pahare largi, patru pahare înalte, două căni, șapte linguri, o linguriță, o furculiță și trei cuțite.

Au trecut aseară câțiva prieteni pe la mine, la un cozonac, și, nah, înțelegi tu. Doar nu era să las în viață speciile noi care, cel mai probabil, au apărut în ultimele două săptămâni la mine în bucătărie. 🙂

Revenind. Șapte farfurii, un platou, două farfuriuțe, două pahare largi, patru pahare înalte, două căni, șapte linguri, o linguriță, o furculiță și trei cuțite.

Cam mult material, în fine, trecem peste, ați locuit și voi singuri, n-oi fi eu cea mai dezordonată persoană de pe fața pământului.

Ce nu înțeleg eu este ce naiba am făcut cu furculița.

Mă gândesc să nu care cumva să fi fost vreo înghețată mai încăpățânată care nu voia nicicum cu lingura și s-a încăpățânat inutil să fie executată mișelește, la ore târzii în noapte, cu o furculiță lucitoare?

Căci altă explicație logică eu nu am găsit.

Și nici alt subiect pentru azi. 🙂

Bună dimineața!

Photo by Tracey Hocking on Unsplash

0 likes
 • Tâmplarul
  Reply
  Author
  Tâmplarul

  Da, mai cunoastem oameni singuri care au doar doua linguri, doua furculite, doua cutite si doua farfurii 🙂 A, si un set de la IKEA, dar pe care inca nu l-am deschis, ca nu am simtit nevoia.

  • Costin
   Reply
   Author
   Costin

   Astea nici nu-s ale mele. Eu mi-am cumpărat 6 pahare și două căni, ca bogații. 🙂
   Aș fi luat și două măsuțe de la IKEA (acelea mici, albe sau negre), doar că mă costă transportul mai mult decât fac ele. Bleah.