Studiu Reveal: Romanii sunt tot mai interesati de a duce un stil de viata (mai) sanatos

Posted by

Reveal Marketing Research a dat ieri publicității rezultatele unui studiu de specialitate pe tema consumului de produse ecologice in randul romanilor, studiu condus in perioada 04.06 – 10.06 2021, pe un esantion reprezentativ national (urban si rural).

Rezultatele?

  • 32% obișnuim să consumăm produse ecologice de câteva ori pe săptămână
  • 60% luăm măsuri pentru a contribui la reducerea poluării și îmbunătățirea calitătii aerului
  • 44% suntem tot mai interesați de a duce un stil de viață sănătos

Nu vi se par puțin forțate? Nu am văzut niciun alt studiu care să spună că sunt mai puține mașini pe stradă și că preferăm bicicleta ori trotineta electrică, ori că s-au inversat proporțiile spațiilor din supermarketuri și nu mai vorbim de insule de produse bio, ci de insule de produse pline de chimicale.

Participă, te rog, la acest poll pe LinkedIn.

MI se pare puțin imposibil matematic, ori vorbim, de fapt, de volume mici. Cumpărăm un coș plin de chimicale și adăugăm un săpun bio la final.

* photo by Brooke Lark on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: