Sunt chiar curios ce se va întâmpla cu taximetria

Posted by

Meetingurile taximetriștilor au dat roade.

Guvernul a adoptat într-un final actul normativ privind reglementarea serviciilor de ride-sharing precum Uber, sau Bolt. Pe scurt, șoferii vor trebui să aibă peste 21 de ani, permis de minim 2 ani și un atestat de la instituțiile statului, procedură ce va fi gata în următoarele luni.

Sincer, eu i-am înțeles pe taximetriști când au ieșit la protest și mă bucur că toată lumea e fericită că totul va fi legal, însă abia acum cred că începe distracția pentru ei, deoarece marea majoritate a acestora nu a înțeles de ce lumea îi evită și vor continua cu “e prea aproape” în bermude și cu țigara în gură.

Taximetria așa cum o știm, plină de mici baroni ai străzilor, mi se pare încă un serviciu care va dispărea de la sine dacă nu se va curăța, altfel pentru clienți se va aplica vorba aceea cu “ne-o merităm”.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

Lasă un comentariu: