Bobonete, Bontea, Despot si Rait in «Cand pofta dicteaza», un film livrat de tazz by eMAG

Posted by

Nu are decât 2k views în 24 de ore, dar bănuiesc că nu au dat încă oamenii de el, ori nu a fost promovat nicăieri. Filmul are 5 minute, 6 cu tot cu distribuție, și prezintă o întâmplare ce are loc într-un restaurant, ale cărei roluri principale sunt ocupate de Mihai Bobonete (mafiotul), Sorin Bontea (bucătarul), Adrian Despot (șeful de sală și muzician) și Mihai Rait (ospătar).

Iar descrierea de pe Youtube e cam așa:

Deci încă o dată: Bobonete e șeful lor, Adrian Despot rupe un death growl cu o mustață impresionantă, gagica lui Bobonete e major badass și rupe mesele cu oameni, Bontea îți face poftă încontinuu, iar Rait e cireașa de pe tort. Nu e clickbait, e tazz!

Cand pofta dictează, tazz livrează.

Băi, am râs, mai ales că acțiunea o ia razna rău la un moment dat și-și revine la fel de brusc. Și am reținut și brandul (dacă ma era nevoie), “filmul” fiind memorabil cu siguranță, pe lângă faptul că Tazz îl încheie natural. La voi cum a fost?

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: