Tu la ce te uiți la TV?

Posted by

Serios. Tu la ce te uiți la TV? Eu am renunțat de mai bine de un an cred, însă tot mai am încercări. Ultima s-a terminat prost, pentru ca Animal Planet HD s-a gândit să reîncălzească Alaska Monsters, un serial de acum vreo 4-5 ani, iar episodul pe care l-am văzut era o imbecilitate.

Închipuie-ți 6-7 neni, mai bine de jumătate trecuți de a 5-a tinerețe, în căutarea unui nu-știu-ce-lup, cu încă pe atâția oameni după ei prin pădure, vreo 3-4 zile la rând. După ce rad vreo 10 copaci și fac bartai cușca, singura lor dovadă că a fost un lup acolo sunt aceste zgomote.

Până și Măruță și-ar fi pus 1-2 întrebări!

* Photo by Sven Scheuermeier on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: