TikTok: resurse noi pentru business-uri

Posted by

TikTok continuă să dezvolte tot mai multe opțiuni pentru business-uri. Recent, au anunțat și un eveniment dedicat business-urilor mici și mijlocii, Ready Set Grow Summit, au creat și un cont de TikTok cu tips & tricks pentru business-uri, denumit TikTok For Business, au lansat și opțiunea de Q&A care poate fi benefică și companiilor pentru a răspunde la întrebările frecvente ale clienților.

Acum au revenit cu o platformă dedicată creării de ad-uri în cazul business-urilor. Aceasta pune la dispoziție ghiduri, resurse, studii de caz ale business-urilor de succes pe TikTok, sugestii despre cum să creezi content creativ, detalii despre cum TikTok Ads Manager te ajută ca oamenii să îți descopere brand-ul și altele.

TikTok For Business te ajută să descoperi răspunsurile la patru nevoi importante, încă de cum intri pe platformă, și anume „Get Discovered”, „Produce Creative”, „Drive Performance” și „Connect to Culture”.

Parcurgând materialele vei afla cum poate TikTok să ajute business-ul să fie descoperit de cât mai multe persoane, vei găsi 9 sfaturi creative pentru un cont de succes, tips-uri de scalare a performanței, case study-uri cu sfaturi de la business-uri care au succes pe platformă și multe altele. Poți începe să creezi ad-uri pentru business-uri, accesând această pagină.

* photo by antonbe on Pixabay

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: